Provar :) hihi



om det funkar så kan ni ju fylla i xD

Vilket är ditt favorit djur?
Katt
Hund
Fågel
Apa
Mus
Kanin

Grattis till mig själv! <3

Idag fyller jag år! Hehhe gratta gärna mig! <333

blabla

Men vafan! Det går här men inte på gsm! :( att ha med bild altså! :'(


Eurovision Song Contest 2011

Vilket land tyckte ni var bäst? Själv tyckte jag Irland - Jedward, Fast jag vet inte vem som är vem av de. xD



Mattematik! :(

Ja, ni som läser det här har ju kul! Jag ska ha matte nu, jag bloggar iförväg 8) hehe Men när det här publiceras så har jag matte! ;( ni har ju kul!

Skolan

Nu ska jag snart till skolan, eller om en halvtimma, och jag har inte klätt på mig eller kammat håret eller borstat tänderna x) Jag har bara ätit frukost. hehe nu måste jag nog skynda mig, och jag hppas att det  är många som läser OCH komenterar min blogg idag! <3 Det var bara jag som kollade på min blogg igår, fast det var 81 sökträffar :P Aja nu måste jag dra på ett kål! :P hehe Kram Nea

imorgon stämmer inte.

Ni kanske läste mitt förra inlägg om hur den här dagen skulle bli, tyvärr så stämmer det inte för jag kom på att jag har utvecklingssamtal så jag kan inte vara med Lisa, fast Lisa har också utvecklingssamtal, hon har tiden innan mig ":)"

Mästarnas mästare! :D

Måste skynda mig mästarnas mästare börjar snart! Jag hejjar på Ingemar Stenmark! 8) Vem hejjar ni på?

imorgon

Imorgon så är det skola igen, prutt också. Det är inte kul. Måndagar är alltid tråkiga eller iallafall i skolan för efter skolan så är jag alltid med lilla söt Lisa. Vi ska väl göra matte-läxan som vanligt och sen ha massor av skojj :D Men ja, det var väl morgondagen det. ;)
Lite söt bild på lilla söta Lisa! :* <3

William och Kate

Ja, vad tyckte ni om brölloppet? :D
Jag tyckte inte att kate's klänning var så jätte fin, men annars var det väl kul :)

Ny header :P

Ja, nu har jag gjort en ny header och ny färg på länkarna. Jag ha dock kvar den rosa färgen på rubriken, men jag ska försöka fixa det :)
Jag hoppas ni fattar skämtet på headern :D asså head (huvud) ear (öra) och om man lägger ihop det blir det headear fast header stavas ju utan ena a:et så det har jag strukigt :P

RSS 2.0