Min födelsedag

Snart är det min födeselsedag! HAHA eller et är ett tag kvar, men jag har gjort en nedräkining. :P <3


Ny inköpt

Idag var det mattedag på skansen, vi fick ett häfte med uppgifter och fick springa runt och kolla olika hus och mäta och grejer. När de var klara stack jag Julia och Molly och åt och sedan till nya lillskansen. Jätte kul! :D HAHA. <3 Älskar den nya napp maskinen. Fast jag hade dock ingen napp att lämna :P Men iallfall när vi hade gått runt där ett tag så gick vi till skansen akvariumet och kollade i affären. Det stank där inne konstigt nog. Men det var varmt och skönt. Och kallt ute. Men där köpte jag iallafall en ur gullig converse nyckel ring. :D



och igår så var jag i vällingby och där köpte jag en penna som jag kan ha i skolan, den har fyra färger. Blå, röd, grön och svart.


Min söta katt i bakgrunden också. <3

Men när jag skolle lägga ner den i mitt pennfodral som jag har i skolan så upptäckte jag att det nog är dags att rensa mitt pennfodral och bara ha det som är nödvändigt där i. Men förästen så måste jag köpa ett nytt pennskrin mitt är inte speciellt fin. Någon som har någon bra förslag på ett ställe där man kan köpa? Billigt ska det vara också.


HAHA. Fullt. <3 Och då är inte min linjal med på bilden som också brkar vara där i.
Men nu ska jag gå och lägga mig. Tidig dag i morgon. Tror jag? Aja. <3
Ses senare eller nåt. Och snälla glöm inte att

KOMMENTERA!